dimarts, 28 d’abril del 2020

15 podcasts culturals en català

dimarts, 28 d’abril del 2020
Semblava impossible fer una llista de podcasts en català on no sortís La Sotana, però aquí la tenim, amb l’excusa de parlar exclusivament de cultura. Mentre aclarim ben bé què significa “podcast” i què és i què no és un “podcast cultural”, us avisem que en aquest llistat tampoc hi trobareu programes que depenguin d’alguna ràdio, com Ciutat Maragda, En guàrdia! o Les dones i els dies, que tenen un punt de partida diferent. Aquí teniu, doncs, 15 podcasts culturals en català fets amb una gran dosi d’iniciativa pròpia i sorgits fora de les grans plataformes públiques. A part de tots aquests, us convidem a escoltar els podcasts de Núvol que compartim cada setmana dins del suplement literari Faves tendres. [...] Llegiu l'article complet de Clàudia Rius al digital El Núvol

2 comentaris:

Roser ha dit...

Hola! Fa poc que he començat amb els podcasts. El meu podcast es diu L'Arlequí on parlo de diferents temes culturals en llengua catalana i aquí us deixo l'enllaç d'on els penjo: https://anchor.fm/roser-cao-valls/episodes/La-veu-de-la-memria-histrica-e196lbf, també estic a Spotify. Espero que sigui del vostre interès.

Moltes gràcies!
Salut i cultura!

Roser Caño Valls

19sam73 ha dit...

Hola, soc Samu Gascó, i em diuen Boig Pel Pòdcast. M’agradaria ser inclós en la llista de podcasts en Català. El meu, en valencià, és molt minoritari encara que poc a poc estem creixent. És un podcast de temes molt nerds i geeks com la Ciència-Ficció, la fantasia i inclús súper herois.
Tinc depressió i per això utilitce el terme ,’BOIG’, és la meua defensa i done una visió molt personal quan es parla de temes profunds i de salut mental, com ha passat a l’última temporada de The Orville, on vaig anar a cor obert.
El podcast és la meua teràpia i mai el monetitzaré, és el meu tractament i amb això tinc prou. Vos deixe l’enllaç de l’últim programa.
Moltes gràcies per la faena que feu.

Anchor: https://spotifyanchor-web.app.link/e/spDH5orTgtb
Spotify: https://open.spotify.com/episode/3x1wiqU14STucX4Xk2HquG?si=t0bppU3QSRCPqJheuE0l2g
Ivoox 1: https://go.ivoox.com/rf/92290996
Ivoox 2: https://go.ivoox.com/rf/92291013

darreres actualitzacions de podcasts en català

 
podcatalà © 2008. Design by Pocket